Qualitat

A l’Institut Centre d’Esports de Muntanya del Pallars (ICEM Pallars) estem compromesos amb la Qualitat des de ja fa molts anys, des de que compartíem centre amb l’Institut de la Pobla de Segur. De fet, l’institut ja va obtenir el certificat ISO 9001, tot i que amb l’escissió dels dos centres, l’ICEM Pallars, com a nou centre que obté un codi nou, ha de renovar la certificació.

Actualment, estem en el procés per a aconseguir, una vegada més, l’acreditació ISO 9001. El compromís amb la Qualitat és una de les nostres prioritats. 

Des de la creació del nou centre, no hem deixat de treballar procurant revisar i millorar els nostres processos per adaptar-nos a les noves condicions de l’ensenyament. La Qualitat és, per tant, un dels eixos vertebradors de l’Institut i en el qual estem compromesos. Seguim en el camí de la Qualitat i de la Millora Contínua.

Política de qualitat.

La Política de la qualitat enunciada per la direcció de l’Institut Centre d’Esports de Muntanya del Pallars, de La Pobla de Segur és:

  • Per a l’ICEM Pallars, la qualitat és la part fonamental i prioritària de la seva filosofia i estratègia.
  • El compromís amb la qualitat afecta a tota l’organització, i la millora contínua és una responsabilitat de tot l’equip professional del centre. L’equip directiu vetllarà i facilitarà el seu assoliment a través de la seva gestió i amb els mitjans al seu abast.
  • Així mateix el centre adquireix el compromís de compliment dels requeriments legals i reglamentaris.
Projecte de qualitat i millora contínua ICEM Pallars